Årgangspasta?











Og når vi snakker om mat...
Jeg hadde en liten opprydding i "matforrådet" på hytta i sommer. Her kan man trygt si at diverse årganger har overlevd. Hytta ligger laaaaangt inne på fjellet i tjukkeste Setesdal. Over en time med snøscooter om vinteren og to timers gange på sommeren. Det som blir fraktet inn av mat og utstyr blir ikke fraktet ut igjen. Derfor kunne jeg finne fram tre forskjellige pakningsdesign av Toros Pasta de Cremona (best før: 2000, 2003 og 2007). Jeg vet ikke om denne retten fortsatt selges i butikken da vi aldri spiser slik mat annet enn på hytta...og knapt nok der som dere skjønner, men om den fortsatt er i salg har de vel nå et fjerde design på pakken. :o) Vi kokte opp 2000-årgangen og kunne konstatere at den var helt ypperlig på smak. Tørrmat (som risgrøt, supper og sauser) utgått på dato har vi spist mange ganger før. Aldri noe problem. Så moralen er at "Best før" skal taes med noen klyper salt da tørrmat holder seg mye lenger enn man tror....også skal vi begynne å spise litt mer ut av skuffer og skap før vi kjøper nytt. :o)

Kommentarer