Herrens glade dager

En lang og god sommer er over. Tilbake til jobb og hverdagsliv. Men med fem ukers ferie og mye på farten har vi mange gode sommerminner å se tilbake på. Alt dokumentert med 1639 foto. Puh! Fotosommerbøkene mine blir større og større prosjekter for hvert år. Fjorårets ble på hele 170 sider! Tørr ikke å tenke på hva den blir i år. 

Vi har vært på camping i Mandal, i Stockholm hos gode venner, på båttur til Arendal, på hytta i Setesdalen, hatt besøk av gode venner fra Bergen og en liten tur innom Horten. Det har gått slag i slag. Men uansett hvor vi har vært og hva vi har gjort har vi spist utrolig mye god mat. Så mye mat har det blitt at nå er det rett på lavkarbodiett. Men det er det verdt. :o)

Jeg har satt sammen et lite galleri over noen av de kulinariske opplevelsene vi har hatt. Og merk at endel av de mest ekslusive måltidene har vært under primitive forhold og langt unna nærmeste butikk. Men lite måler seg med uken i Stockholm der vi hadde champagne hver dag og fantastiske grillmiddager fra svenskenes rikholdige utvalg i kjøttdisken. Det er ikke til å komme bort ifra at forskjellen er stor på Norge og Sverige hva pris og utvalg angår. Paradis for en som meg som kan gå i timer i en svensk matbutikk og bare se på utvalget. Og kanskje kjøpe litt...

Kommentarer