Ønskeliste

I dag er det 65 dager til vi gifter oss! Det høres mye ut, men tiden går skremmende fort. 10 av disse dagene er vi på fjellet så her gjelder det å få ting unnagjort. 
Det som ikke har vært så veldig i fokus hos oss er ønskeliste, og det spør folk veldig etter. Vi er jo bare så takknemlige for at folk kommer og det viktigste er at vi får dele dagen med de gode og nære vennene og familien vår. I voksen alder, etter snart 14 år sammen, langt unna etableringsfasen og med alt vi trenger i hus er det nesten vrient å komme på hva en skal ønske seg. For et luksus"problem"! Men når man først begynner å tenke er det overraskende hvor mye man kommer på likevel. Så en ønskelisteTilbords har det blitt. Og der er det mange fine saker. :o)
Men mest av alt er vi livsnytere og ønsker oss diverse opplevelser. Kino-, teater- eller konsertbilletter. En god vin (eller champagne), et lite restaurantbesøk eller by oss på middag hjemme, en hyttetur, spa eller som min kjære ønsker, et lite haidykk ved Great Barrier Reef i Australia. Han er litt mindre beskjeden. :o)

Kommentarer