Sommaren er kort...

"Sommaren är kortDe mesta regnar bortMen nu är den härSå ta för digSolen skiner idag."(Tomas Ledin)   Ok, solen skinner kanskje ikke akkurat nå, men det har vi etterhvert lært oss å leve med. Ferie er det likevel og vi gjør det absolutt beste utav den.
Denne helgen har vi vært på camping med gode venner som vi treffer hvert år, til samme tid, på samme campingplass....uansett vær. Og det er helt utrolig hvor flott man kan ha det til tross for at vi ikke har det strålende været vi håpet på. Det er ikke lett å dokumentere på bilde hvor mye det faktisk regnet, men vi snakker tropisk regn, godt over 40 mm på et døgn såvidt jeg har skjønt. For fjerde år på rad regner det  over campinglivet og med dette har vi gjort oss endel erfaringer som gjør at vi har funnet en formel på hvordan det likevel kan bli ustyrtelig koselig. Eller rett og slett magisk. Stor presening som tak og felles langbord, fantastisk grillmat, varmeovner, godt med klær og positiv innstilling hos både store og små. Vi koser oss glugg.
Det fasinerende her er at et felleskap på 17 personer og felles måltider fungerer utmerket. Våre matinteresserte menn står for kokelering mens damene dekker på, pynter, tar seg av barna og nipper til litt Chablis. Perfekt!!
Sender med dette en varm hilsen til våre venner som holder koken i øsende regnvær en stund til. Vi reiser videre til neste campingeventyr og håper på litt mer sol denne gangen.

Kommentarer

  1. Herlige bilder!
    Er sterk i troen på at NESTE år er det vår tur til å hilse på sola :-) Om det nok en gang viser seg å være feil har i alle fall dere et flott nytt telt å boltre dere i!
    Det er alltid en sann glede & fornøyelse å være sammen med dere!
    Klem fra campingdronniga

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til en kommentar. Har du spørsmål skal jeg prøve å svare så fort som mulig.