Hvor ble årstidene av?

Hva er dette for slags vinter? Ikke er det skikkelig kaldt, ikke er det snø og det eneste vi har som tyder på vinter er litt slaps og is. Skiene står i boden og skøytene henger på knaggen. 
Ikke var det skikkelig sommer i fjor og ikke ser det ut til å bli skikkelig vinter i år. Og hva gjør man da...i dette klimaforvirrede landet? Jo, man finner fram flipp-flopsene og reiser til Gran Canaria. Hurra! 

Vi har reist endel, men ferdigtygde charterturer har jeg vært litt allergisk mot. Fordommene mot grisefester, norsk leverpostei i butikkene og svensker ved annenhvert nabobord har vi lagt fra oss og stuper nå inn i fordommene med liv og lyst. Premissene endrer seg drastisk når man har blitt småbarnsfamilie og nå er tiden kommet for å oppsøke bassengkantferie. Det skal bli utrolig deilig. Og forhåpentligvis er det skikkelig vinter når vi kommer tilbake. :o)

Bildene er hentet fra Star Tours Apartsuite Mogán Princess på Playa Taurito, Gran Canaria.

Kommentarer

  1. Ønsker dere en herlig og avslappende ferie på Gran Canaria. VÆR er ikke lenger som det engang VAR. Haggelbyger kan forekomme, så sørg for store paraplyer over drinkene.
    nsker dere fin tur - ferieklem fra mormor

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til en kommentar. Har du spørsmål skal jeg prøve å svare så fort som mulig.