Sweet Spain

En deilig, varm ferie var akkurat hva vi trengte etter en travel høst og vinter. Heldigvis har vi ikke hatt den hardeste vinteren men å korte ned mørketiden med en ferie til deilige Spania kan fort bli en tradisjon, uansett vær.

Vi unngikk de travleste stedene på Gran Canaria og valgte et hyggelig hotell i Taurito, som ligger midt mellom Puerto Rico og Puerto Mogán. Hotellet Apartsuite Mogán Princess var ypperlig for rolige familier på tur. I lavsesongen, som nå, var det lite folk, lite mas, lite støy og bare avslappende atmosfære. Barna koste seg i bassenget som holdt 27 grader og de voksne kunne nyte kald drikke i bassengbaren. På kveldene så vi sola gå ned i havet fra balkongen, og vinterklimaet hjemme føltes uendelig langt borte, både i tid og distanse. Herlig!

Vi hadde halvpensjon på hotellet og middagsbuffeten var utrolig nok like spennende hver dag da maten varierte hver kveld med menyer fra forskjellige land. Blant annet Spania, Italia og Kina. Rene fatcampen ble det av all den gode maten.
Her er det mange detaljer å ta av, men lang historie kort: konklusjonen er og blir at det var helt riktig å ta "sommerferie" i januar!! :o)

Kommentarer