Hyttepåske...

er det beste som finnes. Stillheten og det litt primitive livet uten strøm, innlagt vann og med en sjarmerende utedo med verdens fineste utsikt er helt topp. Masse tid til å tenke, slappe av, spille brettspill og lytte til Påskelabyrinten med gode venner. What´s not to like? 
Men jeg skjønner at du rynker litt på nesa til mer enn én av disse tingene hvis du er et "varmekabelmenneske". SMS til panelovnen og alarmselskapet er ikke helt vår greie, som du skjønner. Vi trives med å hogge ved, bære vann og fyre i ovnen til hytta er dampende het mens minusgradene knaker på utsida. Dette høres kanskje ikke særlig luksuriøst ut, men det er faktisk akkurat det det er. Her er stjernehimmelen klarere, luften friskere og grillpølsene smaker ikke bedre noe sted i hele verden. Her har vi tid til å se hverandre i øynene og nyte det som er rundt oss. Også har vi én annen virkelig sjelden luksus...ingen mobildekning! Love it! :)

De sporty jentene som stilte opp for fotografen med både vafler og selvfisket fisk er Annbjørg og Ingrid Matilde, Lottes gode hyttenabovenninner. Takk for turen, jenter!


Kommentarer