Et nytt kapittel

Vemodig er det Lottes aller siste dag i barnehagen i dag og vi starter et nytt kapittel. Nå venter skolen og en ny hverdag og vi tar farvel med skjønne mennesker som har betydd så mye for oss. Hun kunne ikke hatt en bedre tid i barnehagen og hun sitter igjen med gode minner og gode venner som vi håper å holde kontakt med. 

Jenta har stor giverglede og ville gjerne gi noe til de voksne i barnehagen som hun har blitt så glad i. Da ble det bugshjerter fra min produksjon som passer fint som en liten sommerhilsen. Små insekter blir det vel nok av utover sommeren, men de er jo så utrolig vakre å se på når du får dem på nært hold. Synd de er så små at vi vanligvis bare vifter dem vekk og ikke får studert dem...men på linhjertene kan man se de flotte detaljene. :o)

En stor porsjon med pikekyss (Lottes favoritt blant søtsaker) ble laget sent i går kveld. De ville hun også ha med i barnehagen. Det ble maaange av dem...og på kontoret mitt forsvant de fort, sammen med jordbær. Ta en titt på hva jeg gjorde med den forrige pikekyssladningen jeg laget. Namm!

Kommentarer