Stavanger på sitt beste

Turen til Stavanger var en hel liten ferie for Lotte og meg. Med bare tre timer på toget går det jo rasende fort bortover og man havner midt i bygryta til en utrolig trivelig by. Shopping, severdigheter og restauranter er av ypperste klasse. 

Vi hadde på forhånd fått noen tips om steder og butikker vi burde oppsøke og det gikk slag i slag. Etter en liten tur på noen butikker bar det rett til Sjokoladepiken. En nytelse for både smak og sinn. Stille og rolig plass og usedvanlig hyggelig betjening som kom med smaksprøver på allslags godis. Deriblant sjokolade med blåmuggost!! Jeg lover at det smaker mye bedre enn det høres ut som. Varm sjokolade og søte fristelser. Virkelig verdt et besøk!

Deretter bar det til Ting, Dropsen, Rom for mer, Harry Camping/Mormor og Mio, Magasin Blaa og mye, mye mer. Vi gikk og vi gikk. Vi handlet litt gaver og Charlotte fikk ansiktsmaling og popcorn på Arkaden og var storfornøyd. Da pendlerpappaen var ferdig på jobb tok vi middagen på italienske Al Forno Ristaurante. God pizza og god service.

Turen var helt super. Men en liten krise oppsto da favorittveska til Lotte plutselig var borte ved avreise. Den inneholdt små skatter som kosebamsen, Barbie-filmene, den nye lua med de matchende handskene og endel godterier som hun hadde fått av pappaens kollegaer. Vi fikk sendt ut letemannskap på perrongen, men veska ser ut til å være tapt. Det er godt det er både bursdag og jul i anmarsj for da skal ALT ønskes tilbake. :o)

Kommentarer