"Trollskogen"

Etter innevær og sykdom tok vi en etterlengtet tur ut i går. Lotte skulle lede an og vise oss hvor klassen pleier å gå på tur. Hun tok oppgaven veldig seriøst og vi hørte et ekko av oss selv når du med jevne mellomrom medeler at: "Nå er vi SNART fremme", "Ikke langt igjen nå altså". Hun har visst plukket opp et og annet... :) Vi stampet i alt fra råtten snø til lårene, myr og gikk tidvis på skare. Nesten en liten ekspedisjon. Men det var vel verdt det når jeg tok fram kameraet...eller iPhonen da. Skogen var som et trolsk eventyr og lyset helt fantastisk når vi kom til åpne plasser. Mulig dette bildet etterhvert havner på veggen som et godt eksempel på at man slett ikke trenger finvær for å få gode opplevelser på tur.

Kommentarer

 1. Skikkelig stemning i det bilde! Vi bruker også Trollskogen mye. Men Pelle blir like skuffet hver gang når trollene uteblir ;) Jeg sier vi bare må se ekstra nøye etter så blir stubbene til troll :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du får hilse Pelle å si at når han begynner på skolen blir han nok bedre kjent med de trollene, også må han se nærmere under mosedottene også. :)

   Slett
 2. Så vakkert bilde!!
  Ha en flott uke:)
  Klem Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Linda. Og det samme til deg. :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til en kommentar. Har du spørsmål skal jeg prøve å svare så fort som mulig.