Kransekakeroser

Å ha noe smågodt å sette på bordet når man får uventet besøk er alltid hyggelig. Man har jo ikke alltid en kake stående klar men småkaker kan fint stå i en boks på andre tider i året enn rundt jul. Forleden kom jeg over en utrolig lett og kjapp oppskrift på kjempegode småkaker.

Disse er enkelt laget av: 
en rull med ferdig kransekakemasse (500 gr.)
to eggehviter

Pisk eggehvitene helt stive og vend dem inn i kransekakemassen. Rasp gjerne massen opp på et rivjern, da blir det enklere å blande det sammen. Fyll røren i sprutepose og sprøyt dem over på en stekeplate med bakepapir. Stekes i ovnen på 210 grader i 7-10 minutter, eller til de har fått en lett gylden farge. Jeg satte i et coctailbær i hver av kakene. Man kan også pynte med sjokolade.

Disse var virkelig enkle å lage og ble så luftige og gode på konsistensen. Her er det allerede tomt men det blir ikke lenge til jeg lager nye.

Kommentarer