Granola
Du trenger:
100 gram mandler
50 gram hasselnøtter
250 gram havregryn
75 gram solsikkefrø
35 gram sesamfrø
3 ss olje (linfrø, raps, solsikke)
6 ss honning
50 gram hasselnøtter
250 gram havregryn
75 gram solsikkefrø
35 gram sesamfrø
3 ss olje (linfrø, raps, solsikke)
6 ss honning
Hakk nøtter og mandler og tilsett frøene. Varm olje og honning på lav temperatur til honningen smelter. Rør deretter honningen godt inn i blandingen. Fordel blandlingen tynt over en stekeplate med bakepapir. Stekes på varmluft i 140 grader i ca. 35 minutter. Rør litt underveis i stekingen. Stekes til sprø og gylden. Avkjøles på brettet og oppbevares i lufttett boks eller glass. Dryss over vaniljeyougurt og ha rikelig med bær i. En perfekt start på dagen!
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Takk for at du tar deg tid til en kommentar. Har du spørsmål skal jeg prøve å svare så fort som mulig.