Innbakt kyllingfilet med pesto og cheddar

Kyllingfilet kan være så mangt. En deilig liten kjøttbit som kan dresses opp til en liten festmiddag eller dresses ned til et hverdagslig hurtigmåltid. Denne gangen pimpet jeg den opp. Alt med butterdeig blir automatisk fest, synes jeg, så da ble det innbakt kylling, fylt med pesto og cheddarost.



1 kyllingfilet pr. pers
1 ts. pesto pr. filet
1 skive cheddarost
salt
pepper
Aromatkrydder
1 ark med butterdeig

Kutt en liten lomme på langs i kyllingfileten og legg inn pesto og ost i den. Krydre fileten på begge sider. Kjevle deretter ut en tinet plate med butterdeig. Kjevle den så tynn at den dekker hele fileten når du pakker den inn. Lim den sammen med vann og pensle den med egg. Kutt et snitt på toppen og stek dem i ovnen på 200 grader i ca. 25 min. Lag en filet per person.

Serveres med ris og wokede grønnsaker. 
I woken hadde jeg spisspaprika, squash, løk og champignon, samt en skvett med fløte. Litt soyasaus eller sweet chilli er også godt til.


Kommentarer

  1. Flott blogg du har, og mange fristende oppskrifter. Her er de mye jeg skal prøve.
    AJ

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, AJ. Så koselig at du finner noe du liker. Ha en flott dag!

      Slett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til en kommentar. Har du spørsmål skal jeg prøve å svare så fort som mulig.