Pølsegrateng

Hvordan servere pølsene som ungene er så glade i på en mer spennende måte. Det finnes mange løsninger på det, men denne gangen laget jeg pølsegrateng. Om grateng er så fryktelig spennende vet jeg ikke akkurat men man kan gjøre den riktig smakfull ihvertfall. Her er en enkel hverdagsvariant som falt i smak hos Lotte på 6 år. 



Til en ildfast form (ca. 20x25 cm) til 4 pers.:
300-400 gr. middagspølse
3 dl rå makaroni
2 dl fløte
4 egg
1 løk
1 strøken ts pepper
1 ts Aromatkrydder
hvitost
(Du kan gjerne ha i paprika og champignon også, og kanskje litt chillipepper, om ungene er mottakelige for det).

Kok makaroni som angitt på pakken, del pølsa i terninger, kutt løken og bland alt sammen i formen. Pisk eggene lett, ha i fløte og krydder og hell over i formen. Til slutt har du rikelige mengder med ost på toppen. Stekes til osten er lett gylden og sprø og eggestanden har stivnet, ca. 30-40 min på 200 grader.


Prøv også Pippipølsene

Kommentarer