Ettersom jeg nå har gitt tips til aktuelle småretter du kan servere på 17. mai må man jo ha noen søte alternativer til kaffen også. Her kommer noen av mine favoritter i tillegg til
Pavlova og
Bringebærmoussekake...som forøvrig alltid slår an. Stikkordet på disse kakene må bli bær.

Dette er en festkake som er enkel å lage og som lett imponerer. En sukkerbrødbunn som du kan fylle med hvilken krem du vil. I oppskriften har jeg laget en pasjonsfruktkrem basert på en pasjonsfruktcurd, men sjokoladekrem, jordbærkrem eller skogsbærkrem er også veldig gode alternativer. Slå deg løs og bruk det du har.

Dette er en av mine favorittkaker. Superenkel å lage, ingen steking og kan smaksettes med akkurat hva du måtte ønske av frukt og bær. Ta en pakke gelé fra Freia og bruk den som smakstilsetter og pynt deretter med f.eks lekre bær.

Enklere enn dette blir det ikke. Kaken er gjort på under en halvtime...inkludert avkjøling og pynting. Og den er kjempegod. Pisk kremfløte og ha i ønsket syltetøy og pynt med krem og bær. Alltid en vinner!

Barna er ikke alltid så begeistret for kremkaker så da er kanskje disse bananmuffinsene med Nutella noe å forsøke. Deilig myke og søte med friske bær på toppen. Snadder for både store og små.
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Takk for at du tar deg tid til en kommentar. Har du spørsmål skal jeg prøve å svare så fort som mulig.