Putekrig

Å få trykket mine egne foto på tekstiler er noe jeg lenge har hatt lyst til. Helt siden jeg printet bilder på lerret for noen år tilbake har jeg gått med ideen om puter med egne foto. Dessverre er det ikke så lett å få til hjemme hvis man kun har A4-printer og det er veldig dyrt om man skal kjøpe tjenesten, men nå åpnet det seg en mulighet og jeg jublet.

Jeg trengte noen friske grønne detaljer i stua og plukket ut disse motivene. Alle fotografert i sommer. I første omgang sydde jeg putene veldig enkle, men det er ikke utenkelig at de blir sydd om etterhvert til noe litt mer spennende.

I følge det danske trendforskningsbyrået pej er den kommende trenden (vinter 2011/2012) enda mere fokus på natur enn det vi har sett tidligere. Nærfoto av insekter samt detaljer og strukturer fra naturen blir hotte mønstre både innen mote og interiør. Det vil si at foto/illustrasjon som minner om dette kanskje blir å finne på interiørdetaljer i butikkene om et års tid. Det synes jeg var artig å finne ut av ETTER at jeg hadde laget disse putene. Bor det en mulig trendsetter i meg? :o)

Kommentarer

 1. Så klart er du en trendsetter!! De putene var knallfine, men jeg savner ei med "blåbærfisen" på ;-)

  Nabokjærringa

  SvarSlett
 2. Tusen takk, snuppa! Kanskje det dukker en blåbærfis opp etterhvert også. Hvem vet? :o)

  SvarSlett
 3. Utrolig stilig! Da kan man jo virkelig leke seg med forskjellig tema på sofaputer el. annet. Håper det blir lettere å få til for vanlige folk etterhvert, er vel ikke bare å putte et hvitt putetrekk i printeren nei, tror ikke jeg skal prøve ; )

  SvarSlett
 4. Takk, Tine! Ja, her liger det mange spennende muligheter. Skulle gjerne laget minst én serie til. Bakdelen er jo at disse i høyeste grad er til pynt da de ikke kan vaskes. Så i et småbarnshjem har de nok begrenset levetid. :o)

  SvarSlett
 5. Sååå fine. Jeg har også en drøm om å få printet bilder på puter en dag. Jeg er enig med deg -har heller ikke funnet transferpapir som har en optimal kvalitet. Puten i give awayen har jeg kjøpt men har laget en del puter med transfer strykemerker -og ja du kan se at de er strykt på men har klippet det litt til så ser ikke så helt ille ut. hihi..

  SvarSlett
 6. Disse var kjempekule! Takk for at du tipset meg, saa jeg fikk sett de. Har ikke provd transferpapir selv enna, men jeg har veldig lyst til aa prove...

  klem Nina

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til en kommentar. Har du spørsmål skal jeg prøve å svare så fort som mulig.