Skogens prinsesse

Å feire barnebursdag i skogen er jo en helt genial idé. Masse plass å løpe på, aktiviteter for alle, pølse på bål og masse frisk luft. Blir det bedre? Vi var nylig i en slik bursdag. Fantastisk vær og nydelige høstfarger i skogen. Lille Matilda fylte 2 år og en dagstur i skogen for å feire henne passet ypperlig. Det ble servert pølser, kaker (endelig fikk jeg prøvd meg på uglemuffinsene), kaffe, kakao og masse godt humør. Ungene storkoste seg og de voksne nøt å ikke sitte inne over en kaffekopp og spise seg stinn på søte kaker mens ungene løper viltert omkring mens vi må roe dem ned hvert tiende minutt i frykt for at noe skal knuse. Så JA til utebursdager!

Kommentarer

 1. Det både høres og ser veldig koselig ut. :) En veldig god ide med utebursdag. Muffinsene var også supersøte.

  Takk for lykkeønskninger og trøst. Det er absolutt litt godt å vite at jeg ikke er den eneste uten lappen i min alder. Kjøretimen min gikk veldig bra. Godt å være i gang i alle fall.
  Ha en flott kveld.

  SvarSlett
 2. Digger uglemuffinsene! Er det mandelflak som er på dem?

  SvarSlett
 3. Mange takk, begge to! Uglemuffinsene ble en suksess. Gøy å prøve noe nytt. Enkelt var det også. De er pyntet med Orios, Nonstop, Gumpedrops til nebb og mandelflak til fjær. Det er jo tross alt detaljene som teller. :o)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til en kommentar. Har du spørsmål skal jeg prøve å svare så fort som mulig.