Den nye favoritten

Om våre barn er 3 eller 19 år så er det ikke til å komme bort ifra at pannekaker alltid har vært middagsfavoritten. Til det kjedsommelige maser de til jeg gir opp og serverer dette nesten én gang i uken. Med mindre vi har store doser bacon, pølse og/eller ertesuppe til vil jeg nesten ikke karakterisere det som middag engang. 
MEN...så en dag laget jeg chicken nuggets og dermed fikk jammen pannekakene en liten konkurrent. De er utrolig lette å lage, man slipper all stekingen da disse kan stekes i ovnen og de kan varieres på veldig mange måter. Vi har prøvd dem med forskjellige kryddervarianter, sammen med ris eller pommes frites og med chili- eller sweet and sour saus.

Du tar som følger:
800 gr. kyllingkjøttdeig
1 pisket egg
krydder etter ønske (f.eks. Piffi, Chili eller Tacokrydder)
Knust Baconcrisp eller Bacongull (kjør det i foodprosessor eller knus det i en pose med en kjevle)

Form en spiseskje med deig til en ball og klem den flat. Rull den i knust baconcrisp, legg dem på en bakeplate og stek i ovnen på 200 grader i ca. 20-25 min. Fiks ferdig! En slager for liten og stor! Og for de som måtte gå på lavkarbodiett er nuggetsene helt ypperlige. :o)

Det er nesten umulig å få til delikate bilder av dette men jeg kan love at det ER godt!!


Kommentarer

  1. Toppen, detta ska jag prova!

    SvarSlett
  2. ikke så mye pannekakemas her, men jeg vil nesten spy av fredagstaco... Fantastisk hvis dette slår an :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til en kommentar. Har du spørsmål skal jeg prøve å svare så fort som mulig.