Kanin på vintertur

Snøen laver ned på Sørlandet og våren føles uendelig langt borte. Vi hadde kostet gata for grus etter strøbilen, begynt å hakke opp is på terrassen og gjort sånne små vårforberedelser som skal til for å ønske våren velkommen. To dager senere kom det ca. 30 cm med snø. Og det fortsetter. Vi burde nok ikke vært overrasket, men nå var vi veldig innstilte på vår.

Lottes første kommentar da hun så snøen som hadde kommet om natten var: "Stakkars Wall-E, nå tar det ENDA lengre tid til han kan få løpe på gresset i hagen". Så sant.

Jeg har lest at noen slipper kaninene sine ut i snøen en gang i blant og tenkte dette kunne være morsomt å prøve. Man ser jo fort om kaninen liker det eller om det blir for kaldt og ubehagelig. Temperaturen var +1 i dag og snøen kram og fin så jeg tenkte det kunne være en fin anledning til å prøve i noen få minutter. Wall-E elsket å komme ut. Han hoppet og spratt og grov som en gal i snøen og hadde det helt topp. Utrolig gøy å se på. Fint å aktivisere en innekanin med litt andre opplevelser også iblant. Vi fikk ihvertfall en veldig fornøyd kaningutt etter dette.

Kommentarer

  1. What a information of un-ambiguity and preserveness of
    precious familiarity on the topic of unexpected feelings.


    My web site: iphone 5 nano

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til en kommentar. Har du spørsmål skal jeg prøve å svare så fort som mulig.