Kremet pestopasta med kylling og erter

Striskjorte og havrelefse etter ferien? Her er en superenkel og veldig god rett som er både billig og rask å lage. Kanskje noe å begynne høsten med for å få igang middagsinspirasjonen?

Du trenger (til 2 pers.):
Pasta/tagliatelle (fersk eller tørket)
ca. 2 dl. kremfløte
2-3 ss pesto
salt og pepper
100 gr. selskapserter
en liten dusk frisk basilikum
1 ts. hvitløksmør (kan droppes, evnt erstates med 1 fedd frisk hvitløk)
parmesan
kylling (stekt kyllingfilet eller grillkylling)

Kok tagliatelle/pasta og tøm av vannet. 
Kok opp kremfløte, salt, pepper og pesto til du får en saus med passe konsistens (ca.5 min.). Ha i 1 ts hvitløksmør, småbiter av en grillkylling, erter og hakket, frisk basilikum. Bland alt sammen med pastaen. Før servering rasper du over rikelig med parmesan og nykvernet pepper. Vips så har du en smaskens rett på null komma svisj. Og server gjerne med nystekte baguetter.

Denne retten er forøvrig så smakfull at du trygt kan sløyfe kyllingkjøttet om du vil gå for en "meat free-monday".


Kommentarer