Djevelegg
Hot´n spicy og et deilig kick til en iskald øl. Funker perfekt som en liten icebreaker i starten av et lite selskap.
Til 6 porsjoner trenger du:
6 egg
6 ts dijonsennep
6 ts smør
1/2 liten finhakket rødløk
2 ss finhakket gressløk
salt og nykvernet, svart pepper
tabasco
Fremgangsmåte:
Hardkok eggene, del dem i to og ta ut eggeplommene. Rør sammen eggeplommer, sennep, temperert smør, finhakket rødløk og gressløk til myk og glatt krem. Smak til med salt og pepper. Fyll eggehvitene 1/3 fulle med tabasco og fyll deretter på med eggekrem. Ha den gjerne i en sprutepose for å gjøre dem ekstra pene.
Eggene må spises i en hel munnfull, og tro meg...du trenger den ølen etterpå.
Til 6 porsjoner trenger du:
6 egg
6 ts dijonsennep
6 ts smør
1/2 liten finhakket rødløk
2 ss finhakket gressløk
salt og nykvernet, svart pepper
tabasco
Fremgangsmåte:
Hardkok eggene, del dem i to og ta ut eggeplommene. Rør sammen eggeplommer, sennep, temperert smør, finhakket rødløk og gressløk til myk og glatt krem. Smak til med salt og pepper. Fyll eggehvitene 1/3 fulle med tabasco og fyll deretter på med eggekrem. Ha den gjerne i en sprutepose for å gjøre dem ekstra pene.
Eggene må spises i en hel munnfull, og tro meg...du trenger den ølen etterpå.
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Takk for at du tar deg tid til en kommentar. Har du spørsmål skal jeg prøve å svare så fort som mulig.